Сряда, 22 Май 2019
Телец

Седмичен хороскоп
28 - 04 Юни 2018

2293
Седмичен хороскоп - Телец - 28.05.2018 - 04.06.2018 година 
 
Приемайте добронамерено хората, с които общувате и се вслушвайте в мнението им. Повечето от вас ще се съсредоточат върху собствените си задачи и отношения в семейството, там има нужда от вас и въпроси, които да разрешавате.
 
По свой начин ще изявите вътрешния си заряд, който носите в себе си, и който ви прави уникални и единствени. Ще впечатлявате, а съдбата ще ви дари с придобивки, с чиято помощ ще излезете от проблемите на ежедневието. Любовта ще ви дава сили и увереност, правейки живота ви вълнуващ и пълноценен. Предвидливостта ще ви помогне да приключите планираните си задачите и ще останете доволни от свършеното. Дава ви се шанс да имате всичко, което пожелаете.
 
Ако полученото не ви удовлетворява, търсете причините в себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година