Сряда, 28 Септември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
28 - 04 Януари 2020

1013

Седмичен хороскоп - Телец - 28.12.2020 - 04.01.2021 година

Създали сте условия и водени от свободната си воля, ще работите за реализация на идеите си, без да зависите от нечие благоволение. Успехите ви ще са променливи и ще зависят най-вече от това, върху какво ще акцентирате енергията си, но при всички случаи седмицата ще бъде интересна за вас.

Ще се сблъскате с новости, които ще се отразят на живота ви, от една страна с времето, необходимо ви за овладяването им, и от друга с последствията от тях, които в никакъв случай няма да са лоши. Интуицията ви е силна, по-често се вслушвайте в нея и й се доверявайте. Като резултат на усилията ви ще се радвате на постигнати цели, при някои изразяващи се в повишение, осигурено финансиране на бъдещ проект или желано пътуване. Въпреки кризата някои ще мислят за инвестиции, покупката на недвижим имот е добро решение. В добро настроение и заобиколени с приятели ще разпуснете в края на седмицата.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година