×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 24 Май 2018
Телец

Седмичен хороскоп
28 - 04 Януари 2015

1846
Оправдани очаквания. Работихте неуморно, за да си осигурите повече душевен комфорт най-вече в началото на Новата година. Но не за всички краят на изтичащата година ще е спокоен. Служебни, бизнес и семейни проблеми ще ви натоварят не само физически. Успокоителното е, че на трудностите и неблагополучията се вижда края.
 
За всеки по свой начин, но като цяло е обозрим. Ще продължат да ви вълнуват обществените дела, към които имате своя позиция. В интерес на работата и решаване на текущите проблеми е да съгласувате действията си с онези, с които имате допирни точки. Това ще ви гарантира по-малко грешки, ще облекчи товара ви и направи атмосферата градивна.
 
Смелите измежду вас ще мислят за нова дейност, като възможност за изява и в търсене на по-добри възможности за развитие и живот. Онова, което отговаря на вътрешните ви потребности, усещания и финансови нужди ще стане приоритет за много от вас и него ще следвате.
 
Изграденото доверие в семейството и с партньора ви ще определя и занапред взаимоотношенията ви. А ако някой е показал неуважението си към вас, да му мисли. Извисете се над дребнавото, проявете широтата на мисълта си, покажете състрадателността и благородството си. И нека всеки от вас намери това, което силно желае. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година