Понеделник, 17 Февруари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
27 - 03 Септември 2018

1921

Седмичен хороскоп - Телец - 27.08.2018 - 03.09.2018 година  

Енергетиката ви е стабилна и сте в състояние да реагирате гъвкаво на произтичащите събития. Успоредно с текущите задължения ще имате възможност да отделите време за теми, които ви интересуват, но до момента са останали някакви с встрани от вниманието ви.

Може да довършите разни стари проекти и да подготвите нови, да приключите стари отношения и да създадете нови връзки, да изоставите стари занимания и да се насочите към новите си интереси. Следвайте вдъхновението си и не се захващайте за творчески задачи, ако интуицията ви подскаже, че моментът не е подходящ. В дните с по-висока степен на напрежение е желателно да намалявате контактите и да избягвате конфликтите.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019-та година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година