Петък, 19 Април 2024
Телец

Седмичен хороскоп
27 - 03 Януари 2021

1250

Седмичен хороскоп - Телец - 27.12.2021 - 03.01.2022 година

С интелектуалното си присъствие и последователност в действията си ще успявате да постигате добри доходи. Често непредвидени, но за тава пък с радушен прием. Потърсете и добри начини за инвестиции, които да ви гарантират по-следващи приходи.

Тенденцията към нарушаване на хармонията с любимия човек се задълбочава и това налага да бъдете по-премерени в думите и действията си. Ще имате трудности и при решаване на семейни проблеми. Такива никога не са ви липсвали, но вие можете да се справите. По възрастните ви родители силно се нуждаят от помощта и вниманието ви. Не всякога успешно ще приключват ангажиментите ви с държавните институции, което ще предизвиква отново и отново вашата упоритост.

Погрижете се и за себе си. Видимо имате нужда от това. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!