Петък, 29 Септември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
26 - 02 Януари 2022

849

Седмичен хороскоп - Телец - 26.12.2022 - 02.01.2023 година 

Скъпи Телци, очертава се с повече усилия да постигате желанията си. Вниманието ви да бъде утроено, когато слагате подписа си под документи. Съществува опасност от измами и последващи главоболия.

В този смисъл сте предупредени и да внимавате какво говорите, а също и когато мълчите. Ще имате срещи с високопоставени личности, които ще допринесат за вашия материален възход. Предстоящо пътуване в чужбина налага изчистване на детайлите по него. В здравословен план са възможни провокации при страдащи от високо кръвно, а също и от сърце. Отнасяйте се с повече грижи към здравето си. За много от нещата, които ви вълнуват и ви разочароват търсете причините в себе си.

Те са поправими, стига да бъдат осъзнати. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!