Петък, 7 Октомври 2022
Телец

Седмичен хороскоп
26 - 02 Август 2021

1026

Седмичен хороскоп - Телец - 26.07.2021 - 02.08.2021 година

С творчески подход и разумни действия ще насочите енергията си в желаната посока. Бизнесмените ще работят по текущите си дела, ползвайки се от познанства и ново открили се пред тях възможности за печалби. Ще имате реализации във всичко, в което влагате мислите, времето и желанието си.

Дамите ще изпитват засилен интерес към представители на силния пол. При необвързаните вълнуващо предложение ще повиши желанията им и ще ги тласне към нова, интимна връзка, която може да премине и в брак. Подготвяте предстоящата отпуска, за други тя вече тече, но и в двата случая ще се вълнувате и радостни ще търсите най-доброто за себе си. Добре обмислени детайли ще ви спестят непредвидени разходи. Близките ще ви помогнат при домашни ремонти и други семейни занимания.

Моделите на поведение, които считате за печеливши ще поставят пред вас изисквания, които доброволно ще следвате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година