Сряда, 29 Ноември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
25 - 02 Октомври 2017

5454
Седмичен хороскоп - Телец - 25.09.2017 - 02.10.2017 година
 
Времето и вниманието ви ще са ангажирани освен с текущите задачи и с непредвидени такива, от които в повечето случаи ще бъдете финансово облагодетелствани.
 
Няма спор, че отговорностите ви ще се увеличават и това ще ви подтикне да станете по-организирани. Съмненията и инерцията ще отстъпят място на стройно подредена програма, резултатите от която ще се проявят много скоро. Без остатък ще се посветите на целите си и с добро настроение ще следвате намеренията си. Ще откривате пропуските си и ще работите по тяхното отстраняване, без това да се отразява на самочувствието ви, напротив. Както винаги ще се отличавате с премерена и ясна мисъл, находчивост и стил. Много хора биха се отзовали на призивите ви, използвайте факта, за да благотворителност.
 
Работата ви ще получи висока оценка и признание от всички, които се нуждаят от нея. Възможни са главоболия, породени от напрежение и други съпътстващи проблеми, но вие сте свикнали с тях. Нова любов и осъществени желания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!