Вторник, 5 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
25 - 02 Май 2022

1269

Седмичен хороскоп - Телец - 25.04.2022 - 02.05.2022 година

Ако сте се посветили на професионалната си кариера, то вашето време е звездно. Ще се наложите с добрата си подготовка, с качествата си, с организаторските си умения и работа в колектив. Така ще дадете заявка за скоростно израстване в йерархията, ако целите ви са там.

Работете върху собственото си усъвършенстване, като не се изкушавате да съдите и давате оценки. Ще улесните старанията си, ако се освободите от чувството си за превъзходство, в чиито плен попадате понякога и не бъдете мнителни. Съдбата ще ви изненада приятно, приемете случващото се и му се насладете пълноценно. С подготовката си за идващите празнични дни ще направите атмосферата в дома си уютна. Отнесете се с нежност и любов към онези, които са до вас, дарете ги с обичта и подаръците си. Чувствата ви са споделени, наситени с романтика и себеотдаване.

Необвързаните ще срещнат човек, с когото могат да имат стабилна връзка. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!