Вторник, 29 Ноември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
24 - 31 Май 2021

1319

Седмичен хороскоп - Телец - 24.05.2021 - 31.05.2021 година

Желанието ви да контролирате и участвате в различни мероприятия и сложни взаимоотношения отнемат от силите ви, по начин, за който не си давате сметка. Време е да помислите за пълноценно възстановяване – физически и душевно, за това организирайте делата си така, че да ви стигне време за всичко.

Изразходвайте пестеливо енергията си, като по-често си почивате и мислите за здравето си. Съобразете се с разумните доводи на опонентите си и следвайте логиката на времето, като не се опитвате да изпреварвате събитията. Въпреки вътрешните съмнения, които имате и перипетиите, на които се натъквате в работата и в живота си, резултатите от труда ви говорят красноречиво за вас, от което самочувствието ви расте. В семейството си обърнете внимание на децата, дори и пораснали, претенциите ви едни към други не спират. Често от това възникват конфликти и нажежават атмосферата, което не е в ничии интерес.

Но не може да ви се отрече, че сте привлекателни за околните и общуването с вас е забавно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година