Понеделник, 30 Януари 2023
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Септември 2019

2217

Седмичен хороскоп - Телец - 23.09.2019 - 30.09.2019 година 

Не по-малко от всеки друг път ще преминете през периода, овладявайки у себе си емоциите и запазвайки правото си на последно мнение върху събитията. Както и досега ще отстоявате интересите си с цената на всичко, за това по-рядко ще сте от губещата страна.

Решимостта ви да довеждате нещата си до край се вижда от всички и с това респектирате. Като резултат от всичко казано до тук ще нараснат финансите ви, но наред с тях и разходите. Големите ви изисквания ще се окажат постижими, но с цената на повече енергия от ваша страна. Някои от вас ще са по-чувствителни към съпътстващите ги неудачи, но бързо ще преодолеете затрудненията си. Не ви очакват сериозни трусове, повече мислете за здравето и спокойствието си.

Семейните проблеми ще решавате заедно с партньора си, изпълнени с взаимно уважение и чувства. Много от вас ще се поздравят с материални придобивки, професионални и лични достижения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-