×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Ноември 2015

2314
Държанието ви в последно време е странно и създава нездрав климат около вас. Търсете причините за неуспехите си само в себе си и не винете никой друг за тях. В материален план ще имате повече, ако добре разпределите наличните средства и не си позволявате разходи, надхвърлящи доходите ви.
 
Работете и можете да очаквате реални резултати. В средата на периода ви очаква по-силно изразен късмет и за тогава може да планирате ходовете си. Промяната ще дойде неочаквано. Досегашните ви неудачи ще отидат безвъзвратно в миналото. Пред вас ще се отворят възможности за лична изява и промяна на бита.
 
В начинанията си можете да се опрете на подкрепата на партньора си и да поемете заедно напред. Любовните ви терзания ще имат променлив характер, но по-важно е, че вече виждате добра перспектива за връзката си и не се нуждаете от нови потвърждения. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година