Събота, 4 Април 2020
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Март 2020

1050

Седмичен хороскоп - Телец - 23.03.2020 - 30.03.2020 година

Разчитайки на себе си и на богатата си опитност ще изведете задачите, върху които работите до добър край. Имате ясен поглед върху целите си, а също и върху начините за тяхното осъществяване. Работата ще ви поглъща, без да ви създава напрежение и тревога. Обмислени нововъведения ще намерят приложението си, което ще повиши ефективността на труда ви.

За съжаление възнаграждението ви не винаги ще бъде пропорционално на отдадените усилия, но следвайки стремежите си ще се доближавате все повече до желаното. Изградени като личности и професионалисти ще влияете върху хода на реформиращите процеси, създавайки добра основа за нова социална подредба. Увереното ви излъчване ще ви спечели привърженици и симпатизанти. По-изявените от вас ще получат предложение за нова работа, заемане на ръководни постове или друга добра възможност за израстване. Сигурно е, че добре ще обмисляте всеки свой ход и каквото и да предприемете ще бъде логично и навременно. Духовна наслада ще намирате в занимания, каращи ви да разкривате творческите си усещания.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година