Понеделник, 26 Август 2019
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Май 2016

3628
Седмичен хороскоп - Телец - 23.05.2016 - 29.05.2016 година
Заетостта ви се повишава и макар материалното й изражение да не е в очакваните граници, ще продължите да следвате програмата си. Повече хора ще търсят вниманието и услугите ви, което често ще ви носи повече умора, отколкото да ви насърчава. Макар и горчив, опитът си заслужава, за това не допускайте влошаване на взаимоотношения и други, нежелани развръзки, които със сигурност биха се отразили негативно на настроението и живота ви. В професионално отношение ще развивате уменията си и това ще си проличи по повишения интерес към работата ви.
 
Нови поръчки, за изпълнението на които по-често ще ви се налага да пътувате извън населеното място, където живеете. Покана за гостуване или почивка с някого са сред приятните изживявания, които ви предстоят. Полезни срещи и разговори, някои водещи до намиране на подходяща работа. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година