Сряда, 22 Май 2019
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Януари 2017

5278
Седмичен хороскоп - Телец - 23.01.2017 - 30.01.2017 година
 
Започвате седмицата с ясна програма и добре обмислени цели. Ще акцентирате върху професионалните си ангажименти и по-малко върху личното си време. Задачите, върху които сте се съсредоточили ще благоприятстват финансите ви. От допълнителна заетост или наеми също ще получите доходи. Нуждаещ се приятел или роднина ще поиска съвет или пари, и въпреки, че имате горчив опит, няма да му откажете. Отношенията с партньора ви навлизат в по-зрял и за двама ви период. С разбиране и чувство на хумор приемате настроенията и претенциите му, без това да ви отегчава или натъжава.
 
Неангажираните ще срещнат близък до душевната им нагласа човек, когото да дарят с привързаност и внимание. Разбирането ви за живота ви ще срещне подобно разбиране и заедно ще вървите напред. Обобщено може да се каже, че ще се радвате на удовлетворяващи ви взаимоотношения и мотивирани ще търсите нови предизвикателства, насищащи живота ви с положителни емоции. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година