Събота, 4 Февруари 2023
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Декември 2019

2282

Седмичен хороскоп - Телец - 23.12.2019 - 30.12.2019 година  

Гъвкаво ще насочвате събитията в желаната от вас посока. Добре сте усвоили умението да убеждавате, без да изпадате в излишни обяснения и емоции. С финес и лекота постигате набелязаните цели.

Но има върху какво да работите, взаимоотношенията ви с околните се нуждаят от обновяване. Колкото и да се раздавате, но ако не приемате ответната реакция, ще се хабите напразно. Работата ви по вече започнат проект ще навлезе в последен етап, изхода от който е печеливш и ще ви донесе материални придобивки. Семейството ви ще възприеме ваша идея, еднакво удобна на всички ви. Неудовлетворена може да остане само душата ви, самотата често ви владее. Вярвайте повече в непреходните човешките ценности и не забравяйте, че има сила, която всекиму ще даде заслуженото.

Не унивайте и търпеливо се борете за истината. Развитието на делата ви ще продължи да ви вълнува, наред с което ще подобрявате уменията и поведението си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-