Неделя, 26 Септември 2021
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Август 2021

743

Седмичен хороскоп - Телец - 23.08.2021 - 30.08.2021 година

По-малко вълнения, повече и успешни реализации. В такъв дух ще премине седмицата за вас. Търпеливо и последователно отхвърляйте задачите си, без да налагате волята си. По пътя на убеждението ще ви бъде по-лесно и здравословно. С творчески подход и мисъл ще пристъпвате към поредното предизвикателство, доказвайки и на самите себе си, че имате потенциал да се справите.

Стресът ще отстъпи място на градивната ви енергия и ще създавате значими неща. Имайте позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете силите си в търсене на чужди грешки и пропуски. Никой не е съвършен, грешките имат място в живота на всеки един от нас. Предстоящ проект ще ви погълне с работа и за маловажните неща ще ви остава все по-малко време, което не е толкова лошо. Финансови придобивки ще ви позволят да направите повече за семейството и дома.

С подобряване на времето ще отшумяват и здравословните неразположения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година