Четвъртък, 2 Февруари 2023
Телец

Седмичен хороскоп
23 - 30 Април 2018

2909

Седмичен хороскоп - Телец - 23.04.2018 - 30.04.2018 година

В ежедневието си ще срещате нерешени въпроси от различен характер, които не бива да ви обезсърчават. Без да ги пренебрегвате, вникнете в своите и търсете начини за усвояване на повече знания.

Промените ще следват една след друга и ще ги приемате, без да се интересувате от детайлите. На този етап, но постепенно те ще ви наложат свой стил и ще се съобразите с тях. За много от вас седмицата ще бъде успешна. Усвоените знания и опитности ще ви помогнат да станете по-категорични в оценките и в желанията си. До вас ще има хора, които ще се опитат да привлекат вниманието ви, като изтъкват на преден план болките и проблемите си. Може да им бъдете полезни, ако ги посъветвате как сами да се справят с тях.

Съобразявайте се с времето и вземайте допълнително витамини, за да преодолеете по-леко възможните настинки и хронични неразположения. Гледайте позитивно на живота и избягвайте дразнителите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-