×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 17 Февруари 2019
Телец

Седмичен хороскоп
22 - 29 Януари 2018

4485
Седмичен хороскоп - Телец - 22.01.2018 - 29.01.2018 година
 
Бъдете искрени в намеренията си и добронамерено работете за просперитета си. Възможни са затруднения в общуването ви с хора, които ще се опитват да ви манипулират и използват.
 
Ясно и открито поставяйте условията и не позволявайте да ви влияят. По-малко се доверявайте на онези, които с поведението си не търпят уважение. Следвайки съветите ще си осигурите добър прием навсякъде, заявявайки намерението си за победа. Любовта ще ви зареди с неподозирана енергия, изживявайки щастливи мигове на взаимност и силна страст. Подходящият човек ще ви върне увереността, че не всичко е загубено. Успехът има място в живота ви, зарежда ви с импулси и творчески подем. Любовта, добротата и истината, която следвате ви правят силни и духовно богати.
 
С голям кръг от хора, с които ви свързват общи интереси ще градите общи планове за бъдещето. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година