Понеделник, 5 Декември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
22 - 29 Август 2022

655

Седмичен хороскоп - Телец - 22.08.2022 - 29.08.2022 година

Трезво и с разум ще решавате възникващите затруднения, довеждайки ги до желаните резултати. Безпристрастно и с професионално отношение към работата си ще приключвате всяка задача, което ще се отразява добре на финансите ви. Умеете да разграничавате бизнеса от чувствата и да следвате целите си.

С поведението си на хора, които не търпят възражения, но и чиято дума се чува, ще решите в своя полза спорен въпрос. Търсещите работа да засилят контактите си, така ще нараснат възможностите им да отсеят по-добрата за себе си. Не сваляйте цената си и ще постигнете желаното. Съобразявайки се с нуждите си, ще дадете предимство на занимания, осигуряващи ви повече материални придобивки, предвид разходите ви. Бъдете внимателни при работа, шофиране, възможни са и здравословни проблеми.

Последните може да облекчите, ако се консултирате със специалисти, както и да поддържате духа си бодър. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година