Вторник, 7 Февруари 2023
Телец

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2703

Седмичен хороскоп - Телец - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Нова работа, интереси и хора ще ви помогнат да откриете свои качества, желания и цели, за които не сте мислили до сега. За други от вас обстоятелствата ще са благоприятни да се затвърдят там, където са.

Любознателният ви и свободолюбив дух ще ви подтикне към нови сфери: професионални, творчески и лични, позволяващи ви да разкриете потенциала си в пълнота. Верни на себе си, няма да се задоволите с постигнатото, усилията трябва да продължат, ако искате да се ползвате от плодовете на труда си и за в бъдеще. В тази връзка е и съвета ми да се възползвате от всяка предоставила ви се възможност, като се ориентирате бързо и действате. Ще планирате делата си с перспектива и ще поддържате живи връзките си, те са част от капитала ви.

Интересите ви в област, с която предстои да се запознаете ще промени представите ви за конкретна заетост, но такива са новостите. За сетен път ще покажете, че на вас може да се разчита, за това и делата ви ще са успешни. Нови придобивки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-