Сряда, 7 Декември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
20 - 27 Ноември 2017

5260
Седмичен хороскоп - Телец - 20.11.2017 - 27.11.2017 година
 
С разум и силно развито чувство за ориентация, което значи работеща интуиция, ще подреждате приоритетите си за следващите дни. Работейки върху тях, ще подобрите нещата около себе си и ще се справите с проблемите си.
 
Ще разгърнете потенциала си и ще дадете път на идеите си, които при вас съвсем не са малко. Това е за по-напористите от вас, а познатите вече задачи ще запълват времето и мислите на всички останали. Ако си търсите работа, или друго занимание, чрез което бихте могли да разширите познанията си в конкретна сфера, обогатете информацията си чрез интернет. Мрежата ще ви помогне и по-добре да се рекламирате, разкривайки част от добрите ви страни. Това е важно за постигане на целите, но и не само заради тях. Някой ще се отзове в подкрепа на търсенията ви и ще ви мотивира да започнете.
 
Не отхвърляйте чуждия опит, ползвайки се от него ще ускорите успехите си. Бъдете нежни и тихи в отношенията си с партньора ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година