Вторник, 25 Юни 2019
Телец

Седмичен хороскоп
20 - 27 Март 2017

5752
Седмичен хороскоп - Телец - 20.03.2017 - 27.03.2017 година
 
Като истински лидери, ще влияете на събитията, въздействайки им с позитивното си мислене и поведение. В моментите, когато това не ви се удава, ще се отнасяте градивно към напредничавите идеи на околните и ще ги подкрепяте. Или така поне би трябвало да се действа, ако не се поддавате на нечии внушения. Ще работите, така, че на всички да им е добре, но и с изгода за себе си. С нов тласък на идеи и с бързи реализации ще подобрите финансите си и не на последно място удовлетвореността си. Много хора ще търсят вниманието и съдружието ви, уравновесеното ви и отговорно поведение са гаранция за успех във всичко. Също е възможно роднини и приятели да ви ангажират с проблемите си, очаквайки да ги подкрепите.
 
Като добри дипломати, ще работите безпристрастно и довеждате до край започнатото. Пътуване в чужбина или приготовления за път. Няма да липсва и романтика в натовареното ви ежедневие и с отворени сетива ще се радвате на живота и любовта. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година