Петък, 23 Април 2021
Телец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Март 2020

2366

Седмичен хороскоп - Телец - 02.03.2020 - 09.03.2020 година

С повече динамика и вълнения ще преминете през следващите дни. Делови, служебни, обществени и лични ангажименти ще изискват от вас да сте в добра кондиция. За бизнеса периодът няма да е от леките, в повечето случаи нещата няма да зависят само от вложената енергия и време, а и от други фактори.

Ще ви привлича идеята за сътрудничество с хора, с които имате сходни интереси и в тази връзка ще станете инициатори на общи начинания. Дали ще бъдат успешни или не ще зависи от подбора на екипа, с който ще ги реализирате, а също и от финансирането на проекта ви. Други от вас ще ги занимават въпроси от правен характер, касаещи не само нашето законодателство. Подредете документацията си и бъдете подготвени за внезапни проверки. Ако амбициите ви са свързани с усвояване на повече средства и власт, то знайте, че това не винаги носи очакваните приятни вълнения. В личен план ви предстоят хубави развития, сред които и появата на нов член в семейството.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година