Понеделник, 11 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2377

Седмичен хороскоп - Телец - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Открили сте силните си страни, работете за усъвършенстването им, като ги трансформирате в успешни реализации. Това е пътят за вас, без да разпилявате енергията си в различни посоки.

Близките развития ще ви подскажат какви очаквания да имате от конкретно занимание, задача или проект, на които възлагате надежди. Без да забавяте темпото, ще продължите да работите, независимо, че е лято и отпуските са в разгара си. Вложеното от вас старание, време, идеи, нововъведения и промени ще ускорят развитието на делата ви, а с тях и добрите развръзки. Без да пренебрегнете текущите си ангажиментите, помислете и за себе си. Ще ви бъде по-леко, ако не поемате чужда работа и си осигурите повече спокойствие. Колкото и да сте издръжливи се нуждаете от това, още повече, че ще ви се отрази добре на психиката и тонуса.

Романтични пътувания и други, вълнуващи преживявания ще правят живота ви по – интересен, но и в семейството няма да липсват хубави емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!