Сряда, 29 Януари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Януари 2017

3433
Седмичен хороскоп - Телец - 02.01.2017 - 09.01.2017 година
 
Началото на годината за вас е свързано със започване на задачи, но и с успехи. Благодарение на деловите си начинания, неуморен дух и работоспособност ще започнете Новата година със заслужени победи. Само не мислете, че с това ангажиментите ви ще намалеят, напротив. Имате достатъчно запаси от енергия и желание да свършите нещата си качествено и спазвайки договореностите. Бъдете внимателни, за да не отегчите някого с припряността си и да нараните други с вмешателство в работата им. Както не бихте искали вие да страдате, така не допускайте по ваша вина да страдат други хора.
 
Овладейте емоциите, които ви пречат да видите достойнствата на другите и бъдете на висотата на собствените си претенции, които в последно време са пораснали много. Пред необвързаните от вас стои перспектива за нова романтична връзка. Общувайки с приятелите си ще успеете да се повеселите от сърце и да забравите за притесненията си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година