Събота, 25 Януари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1832

Седмичен хороскоп - Телец - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

Съзнателно ще запълвате празнотите в емоционалния си живот с работа и развитие на професионално и духовно ниво. Активността може да ви осигури добро начало на бизнес, друга дейност или просто по-добър живот, за това не оставяйте нещата ви да зависят от други.

Мотивирани сте и ще се радвате на добри резултати, ако приключите започнатото. Като хора с опит сте наясно с проблемите, които биха възникнали, както и с начините за тяхното преодоляване. Бъдете искрени пред себе си и не търсете вината у другите, ако някъде срещнете трудности. На моменти общата работа, общуванията и публичните изяви ще ви отегчават и с желание ще търсите уединение. И това не е лошо, ще ви остане повече време за семейството и дома. Не потискайте нищо в себе си и говорете открито за нещата, които ви притесняват.

Така ще разрешите проблемите си, като не им позволите да се задълбочат. Бъдете внимателни и към здравето си, уязвими са сетивните органи, крайниците и белите дробове. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година