Понеделник, 9 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
02 - 09 Април 2018

3203

Седмичен хороскоп - Телец - 02.04.2018 - 09.04.2018 година

Добре обмислените ви идеи ще намерят своето място в заниманията ви през тези дни. Бизнесът ви ще се задълбочи и с обновената организация, която влагате, ще реализирате плановете си.

В замяна на коректното си и отговорно поведение, ще получите подкрепа, стига да покажете, че допускате до себе си хората, от които я очаквате. Прагматично ще включите в екипа си специалисти, имащи имат опит в подобни проекти. Печалбите ви чувствително ще се повишат, което ще се отрази добре на самочувствието и личното ви време. Ще ви привлича духовното и ще търсите повече информация, а и не само, за да си отговорите на многото си вътрешни потребности и въпроси. По отношение на преките си задължения и работа ще продължавате да сте коректив на идеи, различни от представите ви за всичко, което правите, но не изпадайте в крайности.

Справяйки се с трудностите, ще засилите вярата си в доброто и силите, извеждащи го напред. С находчивите си решения ще постигате повече придобивки и удовлетворения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година