Сряда, 19 Февруари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3664

Седмичен хороскоп - Телец - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Водени от професионални амбиции ще повишите динамиката на живота, възползвайки се от добрите възможности, които ви се дават. Ще се впуснете в реализация на нови идеи, но трябва добре да проверявате всяка информация, до която достигате.

Съществува опасност от измами, водещи до стресови ситуации. Има изход от всичко, стига да запазите присъствие на духа и трезво, както вие умеете да подходите към проблема. Дайте си ясна преценка за хората около вас и до колко те отговарят на очакванията ви. Ще си спестите време, главоболия и разочарования. В любовната сфера ще бъде силата ви. Наистина ще имате преживявания, позволяващи ви да изпитате силни страсти и усещания.

Не пренебрегвайте служебните си ангажименти, водени от желание за удоволствия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година