Събота, 23 Март 2019
Телец

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3563

Седмичен хороскоп - Телец - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Водени от професионални амбиции ще повишите динамиката на живота, възползвайки се от добрите възможности, които ви се дават. Ще се впуснете в реализация на нови идеи, но трябва добре да проверявате всяка информация, до която достигате.

Съществува опасност от измами, водещи до стресови ситуации. Има изход от всичко, стига да запазите присъствие на духа и трезво, както вие умеете да подходите към проблема. Дайте си ясна преценка за хората около вас и до колко те отговарят на очакванията ви. Ще си спестите време, главоболия и разочарования. В любовната сфера ще бъде силата ви. Наистина ще имате преживявания, позволяващи ви да изпитате силни страсти и усещания.

Не пренебрегвайте служебните си ангажименти, водени от желание за удоволствия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година