Петък, 21 Юни 2019
Телец

Седмичен хороскоп
19 - 26 Декември 2016

4481
Седмичен хороскоп - Телец - 19.12.2016 - 26.12.2016 година
 
Животът ви ще се развива динамично и скоро ще се похвалите с постижения, каквито сте търсили. В делата си се водете от собствената си логика, не търсете аналогични случаи. Обстоятелствата ще ви срещнат с интересни хора и е възможно да влезнете с някои от тях в съдружие. Стремете се да балансирате желанията си, така щото, да има равноправие във взаимоотношенията ви. Това ще ви гарантира печалби, в противен случай ще понесете загуби. Възможно е водещата роля да се падне на вас, а от там и нарастване на задълженията. Смелите и отговорните ще издържат, което ще повиши авторитета и финансовите им придобивки.
 
У дома ще срещате разбиране, подкрепа и любов. В интимния си живот ще се радвате на удовлетвореност, което допълнително ще повишава желанието ви за изяви. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година