Сряда, 24 Април 2024
Телец

Седмичен хороскоп
18 - 25 Юни 2018

2563

Седмичен хороскоп - Телец - 18.06.2018 - 25.06.2018 година  

Анализирали сте събитията от отминалите дни и сте си взели поука от случаите, в които сте били потърпевши. И занапред водени от разума и без да се поддавате на емоциите си, ще следвате интересите и собственото си разбиране за нещата, защото това сте вие и в него сте силни.

Носите любовта в себе си и за щастие има с кого да я споделите. Парите не са вашата единствена цел, имате и други не по-малко важни и значими, както за вас, така и за семейството си. Осъзнавайки предимствата си, постигате много и хоризонтите стават все по-близо. Ще ви се отдава по-лесно да разчитате знаците по пътя си и да ги следвате, съзнателно или интуитивно. Покупка на имот или действия, свързани с промяна на сегашното ви жилище. Грижите за дома ще ви носят повече настроение, откривайки щастието в усмивките на хората, които обичате. Няма да ви липсват и развлечения.

Вслушвайки се в желанията си, ще изживеете приятни, ваканционни дни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!