Четвъртък, 9 Април 2020
Телец

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2118

Седмичен хороскоп - Телец - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Неудачите ви свършват и с философски поглед ще се обърнете към несправедливостите в живота. С радост ще установите, че имате сигурно рамо до себе си, на което може да се опрете. Но вие също сте опора. От вас очакват закрила и помощ.

Ако ви въвлекат в неблагоприятна ситуация, не се тревожете. Ще излезете победители. Не допускайте негативни мисли да ви владеят, имайте добри помисли, бъдете ведри и ще бъдете силни. Отдавайте внимание само на доброто около себе си, така ще въздействате положително върху света край вас. Някои от вас ще тръгнат на път. Постиженията ви ще станат добра основа за предстоящите събития. Очакват ви вълнуващи мигове, открийте сърцето си за красивото и го споделете с човека до вас. Здравословните ви проблеми трайно ще ви напуснат.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година