×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 24 Май 2018
Телец

Седмичен хороскоп
16 - 23 Ноември 2015

2371
Добре обмислените ви идеи ще намерят своето място в заниманията ви през тези дни. Бизнесът ви ще се задълбочи и с обновената организация, която влагате, ще реализирате плановете си. В замяна на коректното си и отговорно поведение, ще получите подкрепа, стига да покажете, че допускате до себе си хората, от които я очаквате.
 
Прагматично ще включите в екипа си специалисти, имащи имат опит в подобни проекти. Печалбите ви чувствително ще се повишат, което ще се отрази добре на самочувствието и личното ви време. Ще ви привлича духовното и ще търсите повече информация, а и не само, за да си отговорите на многото си вътрешни потребности и въпроси.
 
По отношение на преките си задължения и работа ще продължавате да сте коректив на идеи, различни от представите ви за всичко, което правите, но не изпадайте в крайности. Справяйки се с трудностите, ще засилите вярата си в доброто и силите, извеждащи го напред. С находчивите си решения ще постигате повече придобивки и удовлетворения. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година