Четвъртък, 23 Септември 2021
Телец

Седмичен хороскоп
16 - 23 Декември 2019

2235

Седмичен хороскоп - Телец - 16.12.2019 - 23.12.2019 година  

Вдъхновени от някой или нещо, поставени в благоприятни условия и защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия в изпълнение на намеренията си.

И стремейки се час по-скоро да видите осъществена идеята си не са изключени опити да заобиколите установените правила и норми. Но бързо ще осъзнаете/ дано това не е в резултат на ответни сили/, че пътя ви трябва да е законен. Не пренебрегвайте онези, които работят редом до вас и по никакъв начин не ви провокират към изкушения. Те са същите, на които можете да се опрете в случай на нужда. За съжаление ви се случва да пропускате понякога тези житейски моменти на взаимопомощ и разбирателство, отдавайки предимство на свои предпочитания.

В повечето случаи ще довеждате до успешен край идеите си и ще съумявате да организирате без излишен разход на енергия работата си. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви подсказва в тогава, когато изпитвате съмнения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година