Четвъртък, 30 Ноември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
16 - 23 Април 2018

4514

Седмичен хороскоп - Телец - 16.04.2018 - 23.04.2018 година

Ако е времето на почивката ви - работата не е водеща тема за вас през тези дни. Но, ако сте на работното си място, не позволявайте на странични интереси да ви разсейват и понижават активността ви.

Довършете започнатото и се погрижете за новите си планове, като осигурите финансов и енергиен ресурс за тяхното изпълнение. В състояние сте да се справите с възникващите проблеми, осигурете си време и работете с желание. Не пренебрегвайте съветите на хората, които са загрижени за бъдещето ви, търсете и мнението на истинските специалисти. Ще изчистите съмненията си към някого, който присъства активно в живота ви, ако говорите открито с него и не потискате мислите, които ви вълнуват. Изяснявайки отношенията си, на душата ви ще стане по-ведро и освободи енергията ви за полезни действия.

Не налагайте мнението си, оставете другите сами да решават кое е най-доброто за тях. Така ще спечелите приятелите си отново, освен, че ще подобрите авторитета си и ще погледнете на света по-ведро. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!