Неделя, 22 Септември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
15 - 22 Май 2017

5482
Седмичен хороскоп - Телец - 15.05.2017 - 22.05.2017 година
 
С разум и премерено поведение ще внасяте спокойствие и ред в живота – своя и на околните, което ще благоприятства развитието на събитията в положителна посока. Работата ви ще се оцени и с разумните и конструктивни предложения, които внасяте, ще спечелите доверието и подкрепата на повече хора. Много от вас се нуждаят точно от това, благодарение на което бързо ще се изкачат нагоре в йерархията. В професионалното си развитие ще започнете проект, който ще погълне голяма част от силите ви, натоварвайки ви с нови отговорности. Очакванията ви са реално осъществими, но не се оставяйте да ви въвлекат в съмнителни договорки и сделки. Останете чужди на ласкателства и фалшиви обещания, отстоявайте позициите си докрай.
 
Сред хора, с които споделяте еднакви интереси и цели ще се зареждате с нови идеи и ще се чувствате уютно. Общувайки с приятелите си, ще се освободите от стреса, очакват ви приятни изживявания заедно. Празнични поводи ще ви срещнат с близки, които не сте виждали от дълго. Приветливи и добри, ще се радвате на вниманието и обичта им. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година