Събота, 18 Януари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
15 - 22 Май 2017

5503
Седмичен хороскоп - Телец - 15.05.2017 - 22.05.2017 година
 
С разум и премерено поведение ще внасяте спокойствие и ред в живота – своя и на околните, което ще благоприятства развитието на събитията в положителна посока. Работата ви ще се оцени и с разумните и конструктивни предложения, които внасяте, ще спечелите доверието и подкрепата на повече хора. Много от вас се нуждаят точно от това, благодарение на което бързо ще се изкачат нагоре в йерархията. В професионалното си развитие ще започнете проект, който ще погълне голяма част от силите ви, натоварвайки ви с нови отговорности. Очакванията ви са реално осъществими, но не се оставяйте да ви въвлекат в съмнителни договорки и сделки. Останете чужди на ласкателства и фалшиви обещания, отстоявайте позициите си докрай.
 
Сред хора, с които споделяте еднакви интереси и цели ще се зареждате с нови идеи и ще се чувствате уютно. Общувайки с приятелите си, ще се освободите от стреса, очакват ви приятни изживявания заедно. Празнични поводи ще ви срещнат с близки, които не сте виждали от дълго. Приветливи и добри, ще се радвате на вниманието и обичта им. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година