Петък, 24 Септември 2021
Телец

Седмичен хороскоп
14 - 21 Януари 2019

2391

Седмичен хороскоп - Телец - 14.01.2019 - 21.01.2019 година 

В забързано темпо ще започне седмицата за повечето от вас, развивайки трескава дейност. Посоката на действията ви е различна, за някои тя е свързана с бизнеса им, за други с важни политически и творчески изяви, които в крайна сметка ще ви доближат до очакванията ви.

С работата си ще дадете тласък в развитието на процесите в положителна посока за вас. Ще стартирате или приключвате проекти, чиято финансова реализация ще ви осигури независимост и подобри самочувствието ви. Практично ще насочвате усилията на други хора към създаване на по-добри условия на работа и живот, което няма как да не остане незабелязано. Ще обмисляте нечие предложение, наред с което ще следвате собствената си програма.

Не отказвайте помощта си, дори тя да ви струва време, средства и нерви. Направеното добро се връща, но по-важното е да го правите по своя воля, без да търсите отплата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година