×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Март 2018
Телец

Седмичен хороскоп
13 - 20 Ноември 2017

4531
Седмичен хороскоп - Телец - 13.11.2017 - 20.11.2017 година
 
Макар и да не сте оптимисти за предстоящото, седмицата ще постави началото на интересен период в живота ви. Промените ще станат по-видими за служебните и личните ви дела.
 
С конструктивна мисъл и професионален подход ще довеждате работата си до край, убедени в правотата на решенията си. Ако за другите оставате не-разбрани, не бързайте да ги вините. Може би е нужно време, както и известна промяна в поведението ви. Давайте повече гласност на мислите и работата си, в частта, която касае и други хора. Така по-лесно ще постигнете баланс в партньорските взаимоотношения и ще се отрази положително на реализациите ви. Ще съумеете да защитите интересите си, което ще гарантира ползата от усилията ви, а също и душевното ви равновесие. В тази връзка без колебание ще отбивате нечии опити да ви въвличат в съмнителни споразумения или да ви приписват чужди грехове.
 
С мисленето и идеите си ще привличате подобните на вас хора, в чиято среда ще се чувствате добре. Други ще сменят дома си и ще се вълнуват от обзавеждане, ремонти и гости. Ако не откривате основателна причина да влизате в спорове и конфликти, ще се въздържате, което ще ви носи предимство. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.