Събота, 19 Октомври 2019
Телец

Седмичен хороскоп
13 - 20 Февруари 2017

4740
Седмичен хороскоп - Телец - 13.02.2017 - 20.02.2017 година
 
Голяма част от времето си ще посветите на общуване с различни хора, роднини, колеги, партньори и срещи. Покажете доброто си отношение и ще се радвате на взаимност. Бързо ще уреждате делови проблеми, ще получите съдействие при административни и други спънки и ще подобрявате степента си на търпимост и толерантност към неравностойните на вас. С находчивите си действия ще привличате интереса на хора, с влияние и средства, което ще се отрази на собствените ви финанси и кариера. Подреждайте по важност разхода си на енергия и не се захващайте с много ангажименти на веднъж.
 
По-важно е довеждането им до успешно приключване. Бизнесмените ще имат натоварена работна програма и съвсем закономерно ще отбележат добри реализации. На други от вас им предстоят новости, свързани със смяна на дома или преминаване на нова работа. След предстоящо събитие много неща ще станат възможни за вас. Следвайте съвета на мъдреците и давайте, за да получите. Направете го, и ще имате повече от нещата, които желаете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година