Вторник, 23 Юли 2019
Телец

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1811

Седмичен хороскоп - Телец - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

Екипната работа през тези дни може да наложи промени, но не допускайте те да се отразят негативно на настроението и работоспособността ви.

Търсете и откривайте доброто в колегите и хората от обкръжението ви, бъдете прозорливи и ще ви бъде по-лесно да прилагате новостите в живота си. Предпазливостта в заниманията ще ви спести разочарования и тревоги, но следвайки отговорно приоритетите си, ще дойдат и успехите. С подкрепата на близките си ще придвижвате напред лични и други, интересуващи ви задачи. Последните ще станат обект на внимание за хора, чиито интереси съвпадат с вашите и в тази връзка са възможни общи реализации.

Правните ви познания ще са особено ценни в случаите, когато активността ви е насочена в приложима за тях сфера. Периодът съвпада и с подготовката ви за предстоящи изяви, професионални и лични. Отделеното време ще ви помогне да попълните интересуващата ви информация и се представите подобаващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година