×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Телец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2346
Съзнателно ще се насочите към усвояване на знания и практически умения, с които по-бързо да излезете от кризата, подобрявайки организацията си на работа и живот. Очертаващите се перспективи са добри, стига правилно да ги оцените, в което няма съмнение, че ще го направите.
 
Не жалете силите си и работете за постигане на целите си. Задачите на работното място ще ви погълнат със срокове и натовареност, но вие сте свикнали. Познанството ви с влиятелни хора ще повиши шансовете ви в много посоки. Интелигентни и можещи, ще се справите успешно с конкурси, стартиране на нови начинания, сред които нова работа или друга интересуваща ви заетост.
 
Новости ще разнообразят ежедневието ви. Водени от амбициите си, ще търсите оригинални начини за изява на талантите си в професионална, творческа, политическа и всякаква друга сфера. Всичко това ще мобилизира потенциала ви и води до финансова и лична удовлетвореност. Нищо от казаното не бива да ви звучи пресилено, следвайте желанията си. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.