Сряда, 11 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2496
Съзнателно ще се насочите към усвояване на знания и практически умения, с които по-бързо да излезете от кризата, подобрявайки организацията си на работа и живот. Очертаващите се перспективи са добри, стига правилно да ги оцените, в което няма съмнение, че ще го направите.
 
Не жалете силите си и работете за постигане на целите си. Задачите на работното място ще ви погълнат със срокове и натовареност, но вие сте свикнали. Познанството ви с влиятелни хора ще повиши шансовете ви в много посоки. Интелигентни и можещи, ще се справите успешно с конкурси, стартиране на нови начинания, сред които нова работа или друга интересуваща ви заетост.
 
Новости ще разнообразят ежедневието ви. Водени от амбициите си, ще търсите оригинални начини за изява на талантите си в професионална, творческа, политическа и всякаква друга сфера. Всичко това ще мобилизира потенциала ви и води до финансова и лична удовлетвореност. Нищо от казаното не бива да ви звучи пресилено, следвайте желанията си. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година