Вторник, 26 Май 2020
Телец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2510
Съзнателно ще се насочите към усвояване на знания и практически умения, с които по-бързо да излезете от кризата, подобрявайки организацията си на работа и живот. Очертаващите се перспективи са добри, стига правилно да ги оцените, в което няма съмнение, че ще го направите.
 
Не жалете силите си и работете за постигане на целите си. Задачите на работното място ще ви погълнат със срокове и натовареност, но вие сте свикнали. Познанството ви с влиятелни хора ще повиши шансовете ви в много посоки. Интелигентни и можещи, ще се справите успешно с конкурси, стартиране на нови начинания, сред които нова работа или друга интересуваща ви заетост.
 
Новости ще разнообразят ежедневието ви. Водени от амбициите си, ще търсите оригинални начини за изява на талантите си в професионална, творческа, политическа и всякаква друга сфера. Всичко това ще мобилизира потенциала ви и води до финансова и лична удовлетвореност. Нищо от казаното не бива да ви звучи пресилено, следвайте желанията си. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
Годишен хороскоп за 2020-та година