Сряда, 17 Юли 2019
Телец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Ноември 2018

1858

Седмичен хороскоп - Телец - 12.11.2018 - 19.11.2018 година 

Открито споделяйте желанията, намеренията, идеите и целите си. В сътрудничество с подходящите хора ще постигнете повече, както в професионален план, така и в личните ви дела.

Ще срещнете разбиране и подкрепа, и ще подобрите деловите си контакти. Повишение в службата предстои на по-амбициозните от вас, ще привличате около себе си хора с еднакво мислене и цели, което ще се отрази положително на работата ви. Запазете за себе си тревогите си и ще бъдете по-малко уязвими от страна на недоброжелателите си. Освен това рискувате да насочите в грешна посока нечии перспективи, което не бива да се допуска. За всеки проблем се намира решение, стига да му обърнете внимание навреме.

Ще отворите сетивата си за стойностното и непреходното и ще работите за неговото тържество, загърбвайки лицемерието, фалша и завистта. С тези си пориви ще ускорите развитието си и ще поемете по пътя на промените. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година