Събота, 7 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
12 - 19 Март 2018

4295
Седмичен хороскоп - Телец - 12.03.2018 - 19.03.2018 година
 
Оставащите в делова кондиция, ще се включат в партньорски проекти и бизнес-начинания. В много от делата си ще имате подкрепа от сътрудници и хора, вярващи в способностите ви.
 
Постигнатото ще ви обнадежди, ще получите предложения за нови участия. С ускорено темпо и с повече отговорности, ще продължите да следвате и постигате целите си. Всестранно развитите ви интереси ще ви подтикват да пробвате уменията си в много сфери, получавайки възможност да се усъвършенствате. Но не се преуморявайте, многото ви задължения могат да внесат напрежение в ежедневието ви, което да ви изнерви и направи нетърпеливи. Не търсете причини да се конфронтирате с околните и не забравяйте, че всеки има своите проблеми. Решавайте ги спокойно и не хабете енергията си напразно.
 
Не обвързаните ще ги привлича желанието да създадат общ дом и семейство, без да се страхуват за себе си. Добро развитие на имотен въпрос, което ще позволи на някои от вас да придобият недвижима собственост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година