Понеделник, 17 Февруари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
11 - 18 Март 2019

1883

Седмичен хороскоп - Телец - 11.03.2019 - 18.03.2019 година

През седмицата ще засилите интереса към професионалната си работа и новите възможности, които тя носи. Сърцато и с повече енергия ще отхвърляте задачите си, което ще се отрази на възнаграждението ви.

Финансите ви ще растат и следствие реализации на бизнес-проекти и печеливши сделки. Ще се радвате на добра оценка за проявената си активност, знания и професионализъм. Ще гледате на трудностите, като на поредното свое предизвикателство, с което предстои да се справите, подобрявайки в крайна сметка, освен всичко друго и самочувствието си. Като уравновесени хора, тактично ще избягвате спорове и конфликти, влагайки повече разум в общуването си и по-малко емоции. С творчески подход в делата си ще търсите и намирате нови решения, водещи към целите ви.

В резултат на всичко това ще оставате по-често доволни, отколкото разочаровани. Имащите късмета да стоят близо до вас ще усетят положителното ви въздействие. Не налагайте на всяка цена мнението си в отношенията с интимния ви партньор, бъдете по-отстъпчиви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година