Събота, 2 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

2787

Седмичен хороскоп - Телец - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  

Седмицата ще бъде натоварена за вас в много посоки. Ще имате провокации по отношение на правилността на решенията, които трябва да вземете.

В никакъв случай не позволявайте да ви владеят емоции, когато трябва да упражните управленска мисъл и добра координация. Водете се само от здравия разум, и в никакъв случай от правото на силата. По-често търсете съветите на специалисти и се доверявайте на доказали се капацитети. Напрежението ви ще стигне горни граници, за това потърсете начини да го балансирате. Едно пътуване е подходящо решение, стига да не пренебрегвате очевидни неща. Приятни емоции ще имате в компания на интересни и интелигентни хора, ако не изпитате желания да демонстрирате собственото си превъзходство пред тях.

Ще ги дистанцирате и това ще ви огорчи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!