Петък, 19 Април 2024
Телец

Седмичен хороскоп
01 - 08 Октомври 2018

2596

Седмичен хороскоп - Телец - 01.10.2018 - 08.10.2018 година   

Ще работите за изява на многостранните си умения, възползвайки се от всяка възникнала пред вас възможност. Ще засилите преките си контакти с представители на управляващите и ще лансирате идеите си, но правейки го така, щото да остават доволни всички.

Делата ви ще се развиват според очакванията ви и в съзвучие с вътрешното ви усещане за нещата, какво по-хубаво от това. Личностното ви израстване, професионално утвърждаване и подобряване удобствата на бита са сред основните ви приоритети, които ще следвате през тези дни. Отговорността ви към близките е не по-малко важна за вас и ще работите, за да поддържате добър стандарт на живот. Лекота, с която ще ви се отдават нещата често ще създава погрешно впечатление за вас, само вие си знаете какво ви струва всичко това.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!