×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Телец

Седмичен хороскоп
01 - 08 Февруари 2016

2727
Проявените от вас усилия ще ви донесат материални и духовни удовлетворения. Благоприятно развитие на събитията, но и поради неуморната ви до тук работа ще направи договореностите ви еднакво изгодни за страните участващи в тях. С тях ще ускорите приключването на търговски сделки, осигуряваща ви по-голяма финансова независимост. Ще насочвате усилията на други хора, които очакват подобрение на условията си на работа и живот, и ще ги довеждате до добър край.
 
Предвидливо ще приемете предлагащо ви се сътрудничество, но паралелно с това ще обмисляте и осъществявате самостоятелните си ходове. Не отказвайте съдействието си на човек, нуждаещ се от вас, дори това да ви струва време, средства и нерви. Потиснете напиращите у вас емоции, за да не предизвикате съдбата срещу себе си. Направеното добро се връща в троен размер. Бъдете разумни, обичащи и прощаващи. Почивката предстои, а с нея и волностите, които можете да си позволите. Само две седмици ни делят от 14-ти февруари. За това не се чудете, ами още сега прочетете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Вижте още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година