Събота, 20 Април 2019
Стрелец

Седмичен хороскоп
09 - 16 Юли 2018

1652

Седмичен хороскоп - Стрелец - 09.07.2018 - 16.07.2018 година 

Не се обезсърчавайте, ако не постигате очакваните резултати в работата си. Помислете за опитността, която постигате, тя е богатство, което не може да загубите, излизате по-мъдри и силни.

Поредното ви духовно израстване е вече е факт. Седмицата не е подходяща за активна работа, намалете темпото. Така ще можете да приключите със започнатото и да отговорите на предизвикателствата пред себе си. С вяра в силите си и без да се разпилявате, ще насочите енергията си в конкретни дела, позволяващи ви да извлечете максимална изгода от тях. Повече ще спечелите, ако защитавате интересите си аргументирано и не предлагате услугите си без нужда.

Владейте емоциите си и не влизайте в конфликти, търсейки оправдание в прекалената си натовареност. Близостта на близките хора ще ви носи спокойствие и прави щастливи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година