Събота, 28 Януари 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
09 - 16 Януари 2023

693

Седмичен хороскоп - Стрелец - 09.01.2023 - 16.01.2023 година 

През следващите дни ще съсредоточите вниманието си не само върху преките си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. В много отношения има какво да се желае, предвид високата ви самооценка и емоции, които определят отношението ви към едно или друго събитие.

В тази връзка е добре да смирите егото си и дадете преднина на добронамерените си мисли и действия. Покажете, че имате готовност и желаете да сте полезни на другите. Придобивките, които предстои да получите ще са като отговор на стремежа ви към духовно израстване. Не избързвайте, проверявайте в детайли работата си. Съществува риск от нежелани последствия. Ще намерите изход от материалното си затруднение, не го превръщайте в драма.

С допълнителна заетост или включвайки се в печеливши проекти, от вас зависи да проявите находчивост и активност. В търговската сфера или с недвижими имоти, покупко-продажба или в качеството ви на посредници, това са част от възможностите, които стоят пред някои от вас. Доверявайки се на разума и интуицията си, без проблеми ще се справите с всичко, което изисква участието ви. Семейството ще се сплоти около обща цел, която следва да реализира.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-