Понеделник, 5 Юни 2023
Стрелец

Седмичен хороскоп
09 - 16 Април 2018

3004

Седмичен хороскоп - Стрелец - 09.04.2018 - 16.04.2018 година

Очаквани финансови приходи ще подобрят самочувствието и настроението на Стрелците. Ще загърбите проблемите, дължащи се на лоши обстоятелства и ще насочите погледа си напред.

Самостоятелните изяви ще ви носят удовлетворение и ще ви провокират към независимост. Все по-наясно сте с онова, към което се стремите и търсите в живота си. Извличайки поука от натрупания си житейски опит ще отворите сърцето си за любовта, доброта и помощта. Неизвестното ви прави уязвими, съмненията ви пречат да погледнете в бъдещето си. Нещата са така сложени, че вярата ни трябва да бъде отпред. Скоро ще получите свидетелства в подкрепа на казаното. За достойнствата на другите съдете не по приказките, а по делата им.

Ще имате нови запознанства и приятелства, и ще живеете пълноценно, без ограничения в мисленето си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-